Beveiliging

Beveiligingssoftware

Beveiliging wordt steeds belangrijker vandaag de dag. Je leest steeds vaker dat cybercriminelen hun slag hebben geslagen. De gedupeerden worden gedwongen om geld te betalen om weer bij hun gegevens te kunnen of complete databases met inloggegevens worden buit gemaakt. Meestal wordt het de hackers makkelijker gemaakt doordat gebruikers een virus op de computer krijgen door bestanden te openen in bijvoorbeeld e-mails waarin deze verstopt zijn. Eset End-point bescherming houdt uw pc, tablet  of telefoon vrij van virussen. Eset behoort intussen tot de top van de beveiligingsbedrijven. Ook op uw server kunnen wij u Eset beveiligingssoftware adviseren en aanbieden.

Eset beveiliging
Managed firewall

Managed Firewall

Veel bedrijven zijn het doelwit van hackers die uit zijn op de kennis en gegevens die bedrijven in huis hebben. Om hierin te slagen moeten ze eerst voorbij uw firewall komen die uw bedrijfsnetwerk beschermd tegen deze cybercriminelen. U wilt dus graag een goed beveiligd netwerk.

Heeft u niet de kennis in huis of wilt u niet investeringen in de benodigde hardware, dan is een managed firewall een goede oplossing voor u. Na inventarisatie van uw wensen, configureren en plaatsen wij de firewall bij u op locatie. Wij monitoren dagelijks uw netwerk en voeren de updates uit.

De voordelen op een rij:

  • Vast bedrag per maand
  • Geen grote investering in hardware
  • Geen kennis nodig van de apparatuur
  • Wijzigingen en updates worden voor u gedaan
  • Telefonisch support
  • 24×7 monitoring door ons Netwerk/Security  Operation Center

Vanaf € 50,- per maand

Multifactor Authentication

Om het hackers moeilijker te maken wordt tegenwoordig een extra stap ingebouwd bij in het inloggen. Een gebruiker moet naast zijn gewone wachtwoord een extra code ingeven die wordt gegenereerd door een (soft)token. Wij gebruiken deze methode standaard bij onze Online werkplek maar kunnen deze ook bij u op locatie implementeren. Naast de Multifactor Authentication voor de systemen kunnen wij u ook helpen met deze extra beveiliging op andere online diensten zoals uw boekhoudingspakket of password safe.

Multi-factor authentication beveliging

Heb je een vraag?

Bij Blue Bytes werken enthousiaste mensen die je graag helpen en informeren. Door de jarenlange ervaring op het gebied van ICT kunt je bij Blue Bytes terecht voor elke gewenste oplossing.

Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Translate »