Over ons

Blue Bytes

Wij zijn een vooruitstrevende IT-dienstverlener met passie voor IT.  Wij leggen de focus op het goed laten functioneren van de IT Infrastructuur binnen uw organisatie. Met een team van toegewijde collega’s die veel kennis hebben op het gebied van IT kunnen wij u een goede dienstverlening leveren. Doormiddel van het volgen seminars en cursussen houden wij onze kennis up-to-date. Verder volgen wij IT ontwikkellingen op de voet door het lezen van vakbladen en het volgen van verschillende media. Wij hebben als doel onze klanten de beste IT oplossing te bieden door gebruik te maken van de juiste techniek.

Onze IT dienstverlening maakt werken eenvoudiger, efficiënter en goedkoper

Vandaag de dag ontwikkeld zich de techniek op het gebied van IT-dienstverlening en automatisering razend snel. Waar je vroeger nog een server kocht om je softwarepakket op te installeren, worden deze nu vaak aangeboden in de Cloud. Tegenwoordig worden ook virtualisatie, Cloud computing en de online werkplek in de Cloud aangeboden. Deze ontwikkelingen maken de IT-dienstverlening efficiënter, eenvoudiger en goedkoper en zijn van grote toegevoegde waarde voor bedrijven.

Onze IT dienstverlening is helder en persoonlijk

Wij beschikken over veel kennis en weten automatiseringstechnieken om uw complete IT Infrastructuur zo in te richten dat uw processen optimaal geautomatiseerd worden en u optimaal kunt profiteren. Ons aanbod is transparant, persoonlijk en gericht op de situatie binnen uw organisatie. Natuurlijk zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, service en prijs bij onze dienstverlening zeer belangrijk.

Onze visie

IT is een middel om een doel te bereiken en zorgt voor betere en efficiëntere processen. De verwachting is dat IT een nog grotere rol gaat spelen in de samenleving en het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven zullen daarom behoefte hebben aan een gespecialiseerde IT-partner omdat het steeds moeilijker wordt om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken en ontwikkelingen. Blue Bytes kan u hier goed mee helpen en is hierin een gedegen en betrouwbare partner.

Onze missie

Wij willen onze klanten ontzorgen met efficiënte IT-oplossingen en daarmee een grote toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Wij investeren veel in kennis en kunde en willen een toonaangevend bedrijf zijn dat haar klanten kwalitatief goede IT-oplossingen aanbiedt.