Online werkplek

Hosted Desktop

Doormiddel van de Online werkplek, ervaart u voor het eerst het echte mobiele kantoor. Waar ook ter wereld hebt u de beschikking over uw gehele kantooromgeving. Gebaseerd op de superioriteit van Microsoft Server 2016, geniet u van de voordelen die een virtueel kantoor u kan bieden.

Het afnemen van de hosted versie van uw desktopomgeving geeft u een aantal unieke voordelen van een Cloud-oplossing, zoals:

 • Zorg voor een vertrouwde gebruiksomgeving: de online werkplek bevat een eenvoudige, vertrouwde en consistente gebruiksomgeving. De koppeling met Microsoft Office zorgt ervoor dat uw medewerkers gewoon de bekende toepassingen en interfaces kunnen blijven gebruiken.
 • Overal toegang: Toegang tot essentiële bestanden, contactpersonen, e-mails en agenda’s via een mobiele telefoon, PDA of Outlook en iedere internetverbinding.
 • Zekerheid en rust: Experts houden zich bezig met uw systemen en beheren de beveiliging, terwijl u zich bezighoudt met uw kernactiviteiten.
 • Verbeterde servicekwaliteit: Betrouwbare prestaties die worden ondersteund door een Service Level Agreement (SLA) met financiële garanties die 99,9% uptime garandeert.
 • Flexibiliteit: Breidt het aantal gebruikers uit of beperk het aantal gebruikers op basis van uw behoefte.
 • Voorspelbare kosten: Geen grote initiële investeringen, zet uw kapitaalkosten om in voorspelbare operationele kosten.
Hosted desktop en Online werkplek

 
 
 
 

Hosted desktop en Online werkplek

De Online werkplek bevat standaard de volgende functionaliteiten:

E-mail functionaliteit: Alle voordelen van Online werkplek met 50GB mailopslag en Outlook.

 • E-mail functionaliteit: Alle voordelen van Hosted Exchange met 50GB mailopslag en Outlook.
 • Opslagruimte: Standaard is er opslagruimte voor de onderneming aanwezig. Per gebruiker is er ook 5GB aanwezig om persoonlijke documenten, afbeeldingen en favorieten op te slaan.
 • Office functionaliteit: De vertrouwde omgeving van Microsoft Office  standaard (Word, Excel, PowerPoint en Outlook) is aanwezig op het systeem.
 • Mogelijkheid tot het hosten van eigen applicaties: Denk hier aan uw CRM applicatie, uw boekhoud pakket of een branche applicatie.
 • Breid uw omgeving uit: Optioneel kan uw desktop worden uitgebreid met extra Office programma’s.

Naast de geavanceerde en vertrouwde mogelijkheden van een werkplek, maakt de Online werkplek het IT-beheer een stuk eenvoudiger. Ook beschikt het over geavanceerde beveiligings- en betrouwbaarheidsfuncties die uw gegevens in de Cloud beschermen.

 • Bedrijfscontinuïteit: Uw gegevens worden continu gerepliceerd naar datacenters in verschillende geografische locaties, zodat u verzekerd bent van geavanceerde beveiligings- en betrouwbaarheidsfuncties. De datacenters voldoen aan een groot aantal industrienormen en certificeringen, waaronder ISO 27001.
 • Antivirus oplossingen: Microsoft Forefront Client Protection is ook opgenomen, zodat u beschikt over meerdere filters en antivirus-engines om uw organisatie te beveiligen tegen virussen en malware.

Heb je een vraag?

Bij Blue Bytes werken enthousiaste mensen die je graag helpen en informeren. Door de jarenlange ervaring op het gebied van ICT kunt je bij Blue Bytes terecht voor elke gewenste oplossing.

Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Translate »