SharePoint, het gemak van samenwerken

In deze tijd zijn veel mensen nog steeds thuis aan werkt en is het meer dan belangrijk om goed met elkaar te communiceren. Met SharePoint kun je je collega’s en/of werknemers betrekken bij het bedrijf en blijf je met elkaar in contact.

Welk narrowcasting systeem past het best bij jouw organisatie?

Klanten worden vermaakt en geïnformeerd als ze plaatsnemen in de lobby en werknemers blijven op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws. Met het juiste narrowcasting systeem creëer je de ultieme beleving binnen jouw organisatie. Ontdek hier welk systeem en software alles biedt wat jij nodig hebt.  

Hoe werkt de online werkplek?

De cloud oplossing waar wij mee werken is een 100 procent cloud oplossing. Alle digitale handelingen gebeuren dus op onze servers in het datacenter. Dit gaat een stap verder dan een hybride cloud oplossing of het online opslaan van data. Binnen de online werkplek kun je alles doen, of het nu gaat om het beantwoorden van e-mail of het bewerken van een Word bestand.

Hoe je effectief kunt vergaderen op afstand

Tegenwoordig is het niet meer nodig om fysiek bij elkaar te komen als je wilt vergaderen. Toch is het soms nog lastig om een vergadering op afstand succesvol te maken. In dit artikel bespreken we tips en tools die het mogelijk maken om van vergaderingen op afstand wél een succes te maken. Hoe kan vergaderen op afstand nou beter?

Interactiever presenteren met een touchscreen.

Met een interactief touchscreen worden uw vergaderingen en presentaties een stuk levendiger dan met een flip-over of een whiteboard. Doordat u direct aantekeningen kun toevoegen, apps kunt openen of een video van YouTube kunt starten met uw vinger, creëert u een dynamische en interactieve omgeving waarin efficiënt kunt werken en zo de aandacht van uw publiek vasthoudt.

E-mail …in de cloud

De meeste mensen weten dat het gebruik van e-mail nog steeds de belangrijkste vorm van communicatie is binnen bedrijven. We kunnen niet effectief communiceren met onze collega’s en klanten. Alhoewel social media steeds meer terrein wint in de communicatie tussen bedrijven en klanten is deze nog niet klaar om communicatie via e-mail te vervangen.

Een wachtwoordmanager, gebruikt u hem al?

Maakt u al gebruik van een wachtwoord manager of vind u het geen goed idee om alle wachtwoorden in de Cloud op één plek op te slaan? Wij gebruiken wel een wachtwoordmanager om onze wachtwoorden bij te houden en raden u ook aan een wachtwoordmanager te gebruiken. Lees verder waarom een wachtwoord manager ook voor u kan werken.

Hebt u uw Office 365 back-up goed geregeld?

Voor veel organisaties voorziet Microsoft Office 365 perfect in hun behoeften. Helaas wordt er vaak en onterecht gedacht dat Microsoft verantwoordelijk is voor de beveiliging van de data binnen Office 365. Microsoft biedt wel een aantal back-up en herstelmogelijkheden maar die voldoen zeker niet in elke situatie. Er zijn een aantal redenen waarom je voor een goede back-up oplossing moet kiezen.

De online werkplek, gemakkelijk, flexibel en veilig

Flexibel met de Online werkplek

Flexibel, productief en plaats onafhankelijk te werk kunnen gaan. De Online Werkplek biedt een veilige totaal oplossing. Nog even snel een mail versturen of je presentatie voorbereiden is geen probleem. Je kunt snel bij eigen Online Desktop en bestanden op elk willekeurig systeem dat beschikbaar is. Geïnteresseerd wat de Online Werkplek allemaal voor je kan betekenen. Neem contact met ons op via info@blue-bytes.nl of bel naar 085-0074048!
0ffice365 backup oplossing

Hebt u uw Office 365 back-up goed geregeld?

Voor veel organisaties voorziet Microsoft Office 365 perfect in hun behoeften. Helaas wordt er vaak en onterecht gedacht dat Microsoft verantwoordelijk is voor de beveiliging van de data binnen Office 365. Microsoft biedt wel een aantal back-up en herstelmogelijkheden maar die voldoen zeker niet in elke situatie. Er zijn een aantal redenen waarom je voor een goede back-up oplossing moet kiezen.

Welkom

Welkom op de website van Blue Bytes uw IT-leverancier in Twente en omstreken. Wij zijn nieuw in de regio, maar nemen veel ervaring en kennis mee. Deze ervaring is opgedaan in functies die wij hebben uitgevoerd bij verschillende bedrijven in Twente. Wij bieden IT aan in de breedste zin van het woord. Wilt u werken in de cloud, een internetverbinding, uw website hosten, notebook, of als u opzoek bent naar computer hardware voor uw bedrijf, wij helpen u er graag bij.