Welk narrowcasting systeem past het best bij jouw organisatie?

Klanten worden vermaakt en geïnformeerd als ze plaatsnemen in de lobby en werknemers blijven op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws. Met het juiste narrowcasting systeem creëer je de ultieme beleving binnen jouw organisatie. Ontdek hier welk systeem en software alles biedt wat jij nodig hebt.

Narrowcasting kun je op vele verschillende manieren toepassen. Je kunt het beeldscherm ophangen in de wachtkamer van een arts. Hierop kun de laatste informatie of entertainment tonen. Verder kun je het inzetten om je personeel of klanten te informeren door een scherm op te hangen bij de toegang van het bedrijfspand.

Maar welk narrowcasting systeem is geschikt voor jouw organisatie? Wij gaan de volgende onderwerpen bespreken om daar antwoord op te geven.

 

 • De voordelen van narrowcasting op een rij
 • 3 punten waaraan een goed narrowcasting systeem moet voldoen
 • Wat is een stabiel narrowcasting systeem?

De voordelen van narrowcasting

Narrowcasting is een moderne manier van informatie verspreiden. Via beeldschermen wordt deze informatie wordt uitgezonden via beeldschermen en is gericht op een specifieke doelgroep binnen een specifieke plaats. Zoals bij het koffieapparaat waar het personeel zijn koffie haalt of in de wachtkamer van een ziekenhuis.

Narrowcasting brengt veel voordelen met zich mee. Deze manier van informeren is geschikt om…

 • toe te passen binnen zowel kleine als grote organisaties
 • laagdrempelig in te spelen op de actualiteit
 • grote groepen in één keer te informeren
 • aandacht te trekken én behouden met bewegend beeld
 • zelf de regie te behouden op de content binnen jouw organisatie
 • en een groot publiek te trekken voor relatief lage kosten.

3 punten waaraan een goed narrowcasting systeem aan moet voldoen

Voordat je gaat investeren in narrowcasting systeem is het belangrijk om vooraf te in kaart te brengen waaraan het systeem moet voldoen:

 1. Online en eenvoudig beheer van alle content

Het is van belang om de content eenvoudig te beheren op alle schermen. Je wilt met een paar muisklikken de juiste content selecteren en creëren voor één of alle beeldschermen.

Verder wil je je narrowcasting up-to-date houden en je content zo snel mogelijk uploaden. Vooral als je actueel nieuws wilt delen. Zonder updates verliest de doelgroep zijn aandacht en komt jouw de boodschap niet over. Actualiteit is dus belangrijk bij narrowcasting.

 1. Efficiënt werken met slechts één systeem

Je kunt het beste werken vanuit één systeem om de content up-to-date te houden. Vooral als er meerdere partijen zijn dit eraan werken. Een online narrowcasting systeem heeft het voordeel dat je de content overal en altijd kunt bewerken. Verder kun je het werk van een ander controleren en verbeteren zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 1. Geen verouderde software

Ook de software dient up-to-date te blijven. Met een de nieuwste software beschikt je over de laatste functionaliteiten en verbeteringen in de software. Kies voor een product waaraan de leverancier voortdurend verbeteringen doorvoert. Met de juist nazorg vanuit de leverancier blijf je op de hoogte van verteringen en nieuwe mogelijkheden.

Wat is een stabiel narrowcasting systeem?

Voor een goede narrowcasting zijn twee zaken cruciaal: haarscherpe monitoren én gebruiksvriendelijke software.

De juiste monitoren met een haarscherp beeld.

Je zorgt voor de beste beleving met het juiste beeldscherm. Wij raden daarom aan te kiezen voor een monitor met een 4K resolutie. Alleen dan realiseer je een haarscherp beeld!

Software dat gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige is.

Je houd zelf de regie in handen met het narrowcasting systeem van Blue Bytes. Deze software stelt je in staat om zelf aantrekkelijke content te creëren en te bepalen op welke schermen deze content wordt vertoond. Je hebt geen designer skills nodig om jouw boodschap ijzersterk over te brengen!

Flexibel beheren

Tablet, telefoon laptop of desktop: op elk device heb je toegang tot jouw afspeellijsten waar je ze tegelijkertijd kunt bewerken.

Gebruiksvriendelijk en simpel

Je creëert de meest aansprekende presentaties in een handomdraai zonder geavanceerde contant te gebruiken.

Automatische updates

De software voert automatisch updates door waardoor jouw presentaties vlekkeloos verlopen..

Diverse collectie apps

Van nieuwssites tot YouTube, met de verschillende apps geef je diverse informatie weer op je slides.

 

Wij geven je graag meer uitleg over de verschillende mogelijkheden. Voor meer info of een adviesgesprek kun je contact opnemen op info@blue-bytes.nl of bel 085-0074048